Om os

APT-3-i-bil-Danmark.jpgSåledes så det ud dengang, man havde en gammel, snavset papirskive i bilen til angivelse af parkeringstiden – hvis man ellers kan huske det.

En dag i december 2006 havde opfinderen Gösta Söderberg, 79 år, glemt sin P-skive. Han fik en parkeringsafgift men også samtidigt idéen til at skabe en elektronisk P-skive, man ikke kan glemme. Gösta gik til sin gode ven, elektronikingeniøren Sven Linnman, der også var opfinder. Sven står bl.a. bag elektronikken i handicapkøretøjet Permobil. Grundidéen ved udviklingen af den elektroniske P-skive var, at den skulle være enkelt at montere af bilister og uden behov for værkstedsbesøg. De valgte derfor at fremstille en batteridreven enhed, der monteres uden værktøj og på mindre end ét minut.

Efter at have kontrolleret det juridiske med Vägverket, Kommunförbundet, egne jurister og flere andre var den første prototype færdig i marts 2007. Mindre end ét år efter undfangelsen af den første idé var produktionen af den elektroniske P-skive i gang. Meget har ændret sig siden. I juni 2011 lanceredes den tredje generation af P-skiven (APT3). APT3 er formgivet af industridesigneren Ivar Inkapööl og tilpasset til at opfylde de fleste europæiske landes krav. Vi er i dag også til stede i Danmark, Norge, på Åland og arbejder på lancering i Tyskland, Schweiz, Estland og Finland. Over 250.000 bilister gør i dag brug af en APT, og forhåbentligt sparer den dem fra mange frustrationer og unødige parkeringsafgifter.

EUROPARKlogo.gifAPT er gennemprøvet og kontrolleret af Notified Body EU, og den opfylder alle krav, der stilles til parkering med P-skive. Vores P-skive findes tilmed på Europas største parkeringsselskab Europarks eget websted.

Postadresse:
AutoParkTime Sales AB
Box 610
S-184 27 Åkersberga